Vägglöss, kameralycka och kaffe

2014-12-19 @ 04:50:21 / Backpacking 14/15

Igår morse lämnade vi in alla kläder vi har på tvättservice. Lakan, handdukar, necessärer, ja allt i textil som kan tvättas åkte med, och sedan sprayade vi allt annat vi äger med någon äcklig spray mot de små bed bugsen. Usch! Förhoppningsvis fick vi inte med oss några, och om vi fick det är dom förhoppningsvis döda nu... 

Dagen fortsatte vi på ett shoppingcenter i Phuket town eftersom vädret var dåligt och jag behövde lämna in kameran för att ta reda på felet. Däremot behövde kameran inte åka med, den började såklart fungera precis innan vi skulle åka. Lyckan över det! Hur som helst hade vi en superbra dag på shoppingcentret, även om vi största delen av tiden gick runt i en matbutik och dreglade över all mat vi ville köpa och laga. En god kaffe och macka hann vi i alla fall med också, och med tanke på bristen på gott kaffe här satt koppen ovan inte helt fel. Dessutom är köpcentrumen här extremt kalla på grund av AC:n så det var gott med något värmande ironiskt nog. 

Summan av kardemumman är att vägglössen förhoppningsvis inte huserar bland våra saker, och att kameran äntligen fungerar igen. Slutet gott, allting gott! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback