Sista dagen i Phuket

2014-12-22 @ 18:13:36 / Backpacking 14/15
I lördags var vår sista dag i Phuket. Vädret var sådär, så vi tog en promenad genom staden, fikade och köpte lite julklappar innan vi gick hem och packade. 
Förutom julklappar hittade vi dessutom Aftonbladet, och patriotiska som vi kände oss fick även den följa med i shoppingpåsarna. På bilden är även Bangla road som är partygatan i Patong. Vårt hostel låg mitt på, men i källaren på ett köpcenter så alla ljud märktes inte alls. Hostelet var förövrigt så himla bra. Superfräscht, gratis frukost, stora gemensamma ytor och jättefint. Capsule hostel and sauna, bo där om ni vill bo billigt men bra i Patong!
På kvällen hade vi köpt biljetter till en Pub crawl. Vi klädde oss efter dress coden white, käkade billigt (igen) på Number 6 och förfestade lite innan vi begav oss. 
Pub crawlen var rolig! Vi hängde med ett sjukt härligt killgäng från Umeå hela tiden. Dansade, snackade och hade det bra. Så pass bra att vi inte kom hem förrän vid sex-halv sju tiden på morgonen. Sedan var det bara att gå upp ett par timmar senare för att åka mot Phi Phi Island. 

Där är vi nu, och det ska spöregna hela veckan, vägarna är små och leriga och det känns bara så tråkigt att vi lyckats pricka in vår tid här med detta väder. Vår plan var att vara här över jul och nyår eftersom det skulle vara nära och smidigt att ta sig till Koh Lanta dit vi ska efter nyår, men nu har vi ändrat planen. Vi firar jul här, sedan åker vi upp mot Khao Lak och firar nyår med killarna från Umeå. Det blir förhoppningsvis riktigt kul, och värt flängandet upp och ner längs kusten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback